Kodaň

No tak jsme si, jak prohlásil Očko: zajeli na oběd do Kodaně. Cesta přes Balt proběhla bez problémů s přenocováním ve Falsterbokanálu. Flek v našem oblíbeném přístavu u Malé mořské víly jsme našli přímo před klubovnou. Kapitán zblbnul posádku, že nutně musí na "singapurská žebírka" do kulinářského ráje u hipís čtvrti. 

Hipís čtvrť byla na svém místě, kulinářský ráj byl na svém místě, singapurský kiosek byl na svém místě a .......  gril se singapurskými žebírky nikde!!!!! Kapitán propadl deprézi a ze zoufalství si dal cosi, co i na fotce vypadalo nebespečně vostře a taky jo, fotka nelhala. Slzy tekly ještě po návratu na loď.

Ráno posádka prohlásila, že už celou Kodaň viděli a že můžeme plout zpátky. Soubor kontrolních otázek objasnil, že "všechno" je relativní pojem. A tak kapitán vyhnal posádku do víru velkoměsta s tím, že je nechce do jedné hodiny vidět.

Před druhou hodinou se Agnes vydala jižním kurzem. Větřík byl svižný, západní 5 bf a tak cesta do obligátního Falsterbo kanálu utekla rychle. 

free counters